Algebehandling

Hvorfor blive kvit med alger og mos på taget?

  • Udover at taget stort set bliver som nyt at se på, har en algebekæmpelse også stor betydning for tagets tæthed og levetid.
  • Når solen får mere magt, bliver algerneds vækstbetingelser bedre, og deres rødder borer signed i taget og vokser med en enorm kraft. Rødderne holder på fugten, så taget får aldrig lov at tørre helt i løbet af sommerhalvåret. Og når det bliver vinter og frost igen, udvider de fugtige algerødder sig, så byggematerialerne må rykke sig. Det giver små revner i taget
  • Miljøet skånes, når byggematerialerne vedligeholdes jævnligt i stedet for at blive skiftet ud før tid.
  • Der anvendes et miljøvenligt alge middel, som er biologisk nedbrudte efter 48 timer
  • Der ydes virkningsgaranti på behandlingen

Det er sund fornuft og god økonomi i at passe på sit tag
Alle tage kan blive rene uden brug af højtryksrensning (tagvask), ved at blive algebehandlet.

Overflader som tage og facder m.v. bliver i stigende omfang udsat for begroning af microorganismer, som transporteres via luften. Begroningen viser sig som grønne og sorte belægninger, eksepler herpå er alger og sortskimmel.

Årsagen til den stigende mængde belægninger er:

  1. Renere luftmiljø ( bl.a. mindre forurening fra biler, industrien og kraftværker)
  2. Ændrede klimatiske forhold, såsom mere regnfuldt og varmere vejr
  3. Øget beplantning omkring huse mv.

Et tag der ikke bliver vedligeholdt kan være årsag til der kommer vand ind og som deraf følger vil der komme rår/svamp i værste fald skimmelsvamp som er bevisligt meget skadeligt for mennesker med bl.a. luftvejs lidelser, hosten og meget mere.

Mos og alger nedbryder tag, facader, flisebelægninger mm, og er med til at holde på fugt. Med deraf følgende frostsprængninger og afskallinger.

Har du problemer med mos og alger kan vi få det pænt igen med et ISO A-Clean behandling, der kan benyttes på alle former for tag, - også stråtag, facader, fliser, murværk, sokler, terasser, ovenlysvinduer og solcelleanlæg.

Algebehandling/Algerens af huse op til 4 meter til tagrenden foretages fra jorden i tørt og forhldsvis roligt vejr.

Der anvendes udelukkende miljøvenlige algemidler, som er biologisk nedbrudte efter 48 timer.

Taget sprøjtes med et miljøvenligt algemiddel som allerede har sin virkning efter 30 min., hvorefter de organiske alger starter forrådnelsesprocessen. Efter få dage vil de første resultater kunne ses. Selve behandlingen er virksom i 10-12 måneder.

Algebehandling af tag: kr. 795,-
Algebehandling af indkørsel og terasse kr. 450,- op til 150 m2 (kun i forbindelse med behandling af tag)
Algebehandling af terasse: kr. 275,- op til 50 m2 (kun i forbindelse med behandling af tag)
Algebehandling af indkørsel kr. 275,- (kun i forbindelse med behandling af tag)
Albehandling af tag og terasse: kr. 700,- (gælder kun for sommerhuse)
Alle priser er inkl. moms


Fliserens
Fliserens er et ømtåleligt emne, fordi mange tror at man ødelægger overfladen på fliserne med en højtryksrenser. Det gør man også hvis man bruger sin lille hobbyrenser fra det lokale byggemarked.

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre , bare man gør det med en proffesionel hedtvandsrenser. Men det er ikke nok. Man skal også vælge det rigtige tryk og den rigtige dyse. Vi har en speciel fladstråledyse som fordeler de kun 110 bars tryk og 17 liter vand i minuttet og på denne måde skåner man overfladen.

Efter sådan en rensing ser fliserne pæne og rene ud, men det gør de kun i meget kort tid. Grunden til det, at en højtryksrenser ikke kan komme så dybt ned i flisens overflade at den fjerner de rødder som algerne har groet på, derfor er man nødt til at sprøjte en algedræber på efter rensningen.

Hvis man gerne vil beholde det fine resultat i flere år, tilråder vi at få sprøjtet algedræber på 1 gang årligt.

Højtryksrensing af flisebelæning inkl. algebehandling: pr. m2 kr. 35,00 inkl. moms (minimum 20 m2) Ved større arelaer, ring for indhentning af tilbud.


 
Hobro - Hadsund - Randers
Tåsingevej 12
9500 Hobro
DK
Tlf: +45 9852 4554
E-mail: Mail@byensrengoering.dk
Logo

Programmeret og hosted af nordicweb