Ejendomsselskab

I løbet af de sidste mange år har Byens Rengøring varetaget en bred skare af rengøringsopgaver for ejendomsselskaber.

Blandt andet har vi erfaring indenfor rengøring og trappevask for en lang række forskellige ejendomsselskaber i Hobro, Hadsund, Randers, og omegn.

Omhyggelighed og kvalitet i centrum Når rengøring skal gøres i et ejendomsselskab vægter vi i høj grad omhyggelighed. I forbindelse med denne type af rengøring er erfaring et centralt nøgleord og med mange års erfaring er Byens Rengøring det helt rigtige valg for netop jer.

Ring i dag på 98 52 45 54 og lad os sammen finde den helt rette løsning for netop jeres ejendomsselskab.

Boligforening

Boligforeningsservice Boligforeningsservice er et bredt spektrum af de rengøringsopgaver, stadig flere boligforeninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger rekvirerer. Hos Byen's Rengøring har vi stor erfaring indenfor området og vi mener selv, at vi har det bedste produkt, hvilket dokumenteres i en udpræget efterspørgsel og vore metoders store succes. Ved boligforeningsservice er behovet ofte meget forskelligt fra kunde til kunde. Dette aspekt tilgodeser vi hos Byen's Rengøring, hvorfor vi skræddersyr vores produkt i mødet med kunden. Efter vi i fællesskab har fundet frem til den optimale løsning for netop jeres forening, følger Byen's Rengøring op på processen med blandt andet evalueringsmøder, månedlige inspektørgennemgange m.m. Disse procedurer sikrer et højt engagement og et optimalt resultat. Overordnet satser vi på kommunikation og struktur hele vejen rundt.

  • Trappevask
  • Håndværker- og slutrengøring
  • Diverse rengøringsopgaver Årligt renholder vi
  • Ca. 22.000 trappeopgange
  • Ca. 550 flyttelejligheder


Vil de vide mere
Skulle De ønske at høre, hvad vore kunder kan fortælle om os, skal vi med glæde henvise Dem til kontaktpersonen hos den eller de af vore kunder, som kunne have Deres interesse.


 
Hobro - Hadsund - Randers
Tåsingevej 12
9500 Hobro
DK
Tlf: +45 9852 4554
E-mail: Mail@byensrengoering.dk
Logo

Programmeret og hosted af nordicweb