Facaderens og Grafitiafrensning

Højtryksrensning af facader
Byen's Rengøringforetager afrensning af alle typer facader.


Vi har mange års erfaring med højtryksrensning af facader, der er beskidte af snavs/sod, graffiti eller grønne af alger. Facaderne renses rene ved hjælp af højtryksspuling, som foretages med kold eller varmt vand op til 130 grader og med 30 - 350 bars tryk. Vi vurderer altid den enkelte opgave specifikt, da det er vigtigt at afrensningen foregår nænsomt og med det rigtige tryk.

Efter højtryksrensningen kan man vælge at imprægnere overfladen med et middel som gør facaden stærkere og mere holdbar for snavs og slid i fremtiden, og derved bevare det flotte resultat i længere tid.

Kemisk afrensning af facader


Teglstensfacader og andre bygningsdele, som ikke er beskadiget på anden måde end af tidens omskiftelige vejr i form af alger, pollen, bilos og almindelig smuds, påføres Special kemi, som skånsomt opløser snavs og trafikfilm, hvorefter facaden afrenses med fladdyse og lavt tryk.

Inden opstart behandles der altid med algemiddel. Denne behandling sikrer, at der ikke sidder rødder af alger tilbage i facaden. Denne algebehandling foretages også efter endt afrensning.

Byen's Rengøring anbefaler at få facaden algebehandlet ca. 1 gang årligt som vedligehold. Algebehandling er med til at forlænge resultatet efter en facaderensning.

I forbindelse med at Byens Rengøring har udført facaderens, bliver alle facadens udvendige vinduer pudset, så hele facaden star flot og præsentabel.

Graffitiafrensning

Graffitibekæmpelse - en permanent løsning på problemet.


Hvert år bruges der millioner af kroner på afrensning af graffiti. Har du været så uheldig at blive udsat for graffitihærværk, kan Byen's Rengøring løse selv de mest genstridige og besværlige opgaver.

Den helt rigtige løsning på fjernelse af graffiti Der findes flere forskellige måder at fjerne graffiti på, derfor afhænger den rette fremgangsmåde både af, hvilken type graffiti, der er tale om, samt hvilket underlag det sidder på. De facadedele, der skal renses, bliver nøje gennemgaet, og derefter vurderer vi, hvilket produkt og hvilken metode, der sikrer dig, at graffitien bliver fjernet mest effektivt og skånsomt.

Erfaring Byen's Rengøring, servicerer flere større virksomheder, boligforeninger, ejerforeninger og private boligudlejere, og vores kemi er specialudviklet og skånsom over for bade miljøet og bygningerne.

Fakta om graffiti Undersøgelser viser, at det betaler sig at fjerne graffitihærværk meget hurtigt - graffiti avler graffiti og en enkel "tag" bliver hurtigt til et helt maleri.

Antigraffiti imprægnering Imprægnering mod graffiti er en overfladebehandling, som skal forhindre graffitien i at trænge dybt ind i overfladens struktur. Denne behandling, kan foretages uden risiko for at ødelægge eller lukke af for overfladen, idet imprægneringsprodukterne er diffusionsåbne. Denne hinde gør, at fremtidige graffitiangreb kan fjernes med et minimalt forbrug af kemi.

Kontakt Byen's Rengøring pa tel. 98 52 45 54 eller e-mail mail@byensrengoering.dk og få et uforpligtende tilbud på den helt rigtige løsning

HUSK: Forsøg pa afrensning med sprit, acetone og andre flygtige væsker gør tit problemet værre.


 
Hobro - Hadsund - Randers
Tåsingevej 12
9500 Hobro
DK
Tlf: +45 9852 4554
E-mail: Mail@byensrengoering.dk
Logo

Programmeret og hosted af nordicweb