Facaderens og Grafitiafrensning

Højtryksrensning af facader.
Byen's Rengøring foretager afrensning af alle typer facader.

Vi har mange års erfaring med højtryksrensning af facader, der er dækket af snavs, sod, graffiti eller som er blevet grønne af mos og alger.

Facaderne renses rene, ved hjælp af højtryksspuling med kold eller varmt vand. Vandet kan være op 130 grader og med et tryk på 30 - 350 bar.
Vi vurderer altid den enkelte opgave, da det er vigtigt at afrensningen foregår skånsomt og med det rigtige tryk.

Efter højtryksrensningen, kan De vælge at få imprægneret overfladen med et middel. Dette middel gør facaden stærkere, og mere afvisende for snavs og slid i fremtiden. Facaden vil derved bevare det flotte resultat i længere tid.

Kemisk afrensning af facader.
Teglstensfacader og andre bygningsdele, der "kun" er beskadiget af tidens omskiftelige vejr i form af alger, pollen, bilos og almindeligt smuds, påføres en special kemi, som skånsomt opløser snavs og trafikfilm. Herefter afrenses facaden med fladdyse og lavt tryk.

Vi starter med at behandle med algemiddel. Det sikrer, at der ikke sidder rødder af alger tilbage i facaden. Denne algebehandling foretages også efter endt afrensning.

Byen's Rengøring anbefaler at få facaden algebehandlet ca. 1 gang årligt som vedligehold.
Algebehandling er med til at bevare det flotte resultat i længere tid efter en facaderensning.

I forbindelse med at Byen´s Rengøring har udført facaderens, vil hele facaden stå flot og præsentabel med nypudsede vinduer.

Graffitiafrensning.
Har De været så uheldig at blive udsat for graffitihærværk, kan Byen's Rengøring løse selv de mest genstridige og besværlige opgaver, endda med en permanent løsning på problemet.

Byen´s Rengøring anbefaler at De får graffitihærværket fjernet hurtigst muligt. Det betaler sig, da et enkelt "tag" hurtigt bliver til et helt maleri: Graffiti avler graffiti.

Byen's Rengøring, servicerer flere større virksomheder, boligforeninger, ejerforeninger og private boligudlejere med at løse deres graffitiproblemer.
Byen´s Rengøring vurderer nøje de facadedele der skal renses, hvilken type graffiti der er tale om samt hvilket underlag det sidder på. Derudfra kan Byen´s Rengøring bestemme den rette fremgangsmåde og hvilket produkt, der sikrer Jer, at graffitien bliver fjernet mest effektivt og skånsomt.

Vores kemi er specialudviklet og derfor skånsom over for både miljøet og bygningerne.

Antigraffiti imprægnering.
Imprægnering mod graffiti er en overfladebehandling, som skal forhindre graffitien i at trænge dybt ind i overfladens struktur. Denne behandling er uden risiko for at ødelægge eller lukke af for overfladen, idet imprægneringen tillader, vand- og luftmolekyler at bevæge sig gennem det beskyttende lag. Der dannes en beskyttende hinde, der gør at fremtidige graffitiangreb, kan fjernes med et minimalt forbrug af kemi.

HUSK: Forsøg på afrensning med sprit, acetone og andre æteriske væsker kan gøre problemet værre.

Kontakt Byen's Rengøring pa tlf.: 98 52 45 54 eller e-mail mail@byensrengoering.dk
og få et uforpligtende tilbud på den helt rigtige løsning.


 
Hobro - Hadsund - Randers
Tåsingevej 12
9500 Hobro
DK
Tlf: +45 9852 4554
E-mail: Mail@byensrengoering.dk
Logo

Programmeret og hosted af nordicweb