Vinduespolering

Ønsker du hjælp til vinduespolering, er Byens Rengøring det helt rigtige Valg. Vi besidder stor erfaring indenfor vinduespolering, vi polerer årligt ca. 90.000 vinduer og kan blandt andet være behjælpelig med at varetage både store såvel som små opgaver for:

  • Privatpersoner
  • Virksomheder
  • Institutioner
  • Boligforeninger
  • Ejendomsselskaber

Vi løser en bred skare af forskellige arbejdsopgaver indenfor vinduespolering i Hobro, Hadsund, Randers og omegn.

Vi tilbyder vinduesvask med kulfiber teleskopstang, der rækker op til 16 meter. Det svarer i de fleste tilfælde til 4. – 5. sals højde. Det betyder, at de sandsynligvis kan spare omkostningerne til evt. Lift.

Vinduesvask med ultra rent vand kan vælges til Deres bolig. Resultatet er i mange tilfælde bedre end den almindelige vinduespolering, idet hele vinduet bliver vasket, og ikke bare glasset.

Vinduerne, tillige med rammer og sprosser, bliver vasket med ultra rent vand fra en vandtank, som er placeret i bilen. Vandet er, inden det kommer gennem kulfiberstangen, kørt gennem flere filtre, så alle urenheder og kalk er fjernet. Dette betyder at vinduerne efterlades helt rene, og vandet herefter blot skal fordampe. Er vinduerne ekstra beskidte, kan vi varme vandet op til 55 grader, så selv det sværeste skidt kan fjernes.

Når der vaskes med ultra rent vand, vuil der være en indkøringsperiode på ca. 2 gange vinduesvask. Dette skyldes, at ultra rent vand binder skidtet utroligt godt, og derved vil der i nogle tilfælde kunne ses pletter på glasset. Disse pletter er skidt og gamle sæberester fra karmene, der binder sig til vandet. Når vinduerne har været vasket et par gange, vil glasset være helt rent.

Vi løser en bred skare af forskellige arbejdsopgaver indenfor vinduespolering i Hobro, Hadsund, Randers og omegn.


Vinduespolering med fokus på kvalitet og omhyggelighed Du kan trygt lade Byens Rengøring om at varetage vinduespoleringen for dig. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, som har stort fokus på at sikre omhyggelighed og grundighed i forbindelse med vinduespolering.


Få et uforpligtende tilbud i dag Ønsker du at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til vinduespolering, er du altid mere end velkommen til at give os et kald på telefon 98 52 45 54 til en snak om, hvordan vi kan hjælpe netop dig.


 
Hobro - Hadsund - Randers
Tåsingevej 12
9500 Hobro
DK
Tlf: +45 9852 4554
E-mail: Mail@byensrengoering.dk
Logo

Programmeret og hosted af nordicweb